Hacks&hackers 2: Val- och opinionsjournalistik i nya former

13 Feb

Tisdagen den 19 februari ordnar vi vår andra meetup med Stockholms Hacks and hackers-grupp. Den här gången är temat val- och opinionsjournalistik. Hur kan journalister, utvecklare, grafiker och statistiker tillsammans bli bättre på den här bevakningen.

Statistikerna Rickhard Öhrvall och Måns Magnusson kommer att hålla två korta inledningar om bland annat opinionsmätningarnas metodproblem. Men resten av tid är er att fylla. Har du en idé som du vill förverkliga utan att riktigt vet hur? Vill du hylla eller skylla dagens politiska bevakning? Eller har du gjort ett knäck som du vill berätta om? Mejla jens.finnas@gmail.com om du vill bidra.

Mer info om träffen här: http://www.meetup.com/Fajk-Hacks-and-hackers/events/101220122/

Vi möts den här gången på Södra sällskapet (Åsögatan 111) i Stockholm. Drop-in från kl 18. Programmet drar i gång klockan 18.30.

Hacks and hackers är en mötesplats för teknikintresserade journalister och journalistikintresserade tekniker. Framför allt är det här ett tillfälle att träffa nya människor och låta sig inspireras. Och kanske klunka i sig en öl eller två.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: