Välkommen till Fajkon!

29 Nov

Nu har vi fixat Gridden, hängt upp vimplar i taket. Det enda som fattas är ni! Alla ni som är anmälda till konferensen. På lördag klockan 09.00 ses vi! Nedan följer lite info om dagen…

Det här kommer bli så sjukt bra! Gridden och @busus #fajkon
Registreringen öppnar kl 09.00 och själva konferensen kör igång ca 09.30. Kom i tid så att du hinner registrera dig, äta frukost, dricka kaffe och spana in schemat – som på en knytkonferens kallas för grid. Vill du anmäla en session går det bra att göra på plats, när som helst under konferensen. Det preliminära schemat finns här.

Lunch ingår och det finns alternativ för den som äter kött och för den som är vegetarian. Ta inte med några nötter in i huset, det finns flera som är allergiska.

Konferensen pågår fram till klockan 17.00 Sen finns det möjlighet för de som vill att gå vidare till en bar för fortsatt mingel.

Adressen är Seminariegatan 1b (klicka för karta) och vi huserar i JMG:s lokaler. Det ligger nära Linnéplatsen. Åker du spårvagn så hoppa av på någon av hållplatserna Seminariegatan, Olivedalsgatan eller Linnéplatsen.

Anmälningsavgiften fungerar också som medlemskap i föreningen Fajk (Föreningen för anordnandet av journalistiska knytkonferenser) i ett år.

Fajkon är ett helt ideellt arrangemang. Du kan hjälpa till genom att slänga ditt skräp, hålla allmänt rent och snyggt efter dig, och sprida glädje och kärlek i största allmänhet! Använda taggen #fajkon

Kolla gärna in alla föranmälda sessions här.

Ett svar till “Välkommen till Fajkon!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. En liten bit av mitt 2013 - januari 17, 2014

    […] Hösten 2013 var också då jag började klippa podden Klassresan. Ordnade journalistkonferensen Fajkon ihop med Emma Svensson. Höll föredrag om näthat. Skrev krönikor i GT. Skrev i tidningen […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: