Äntligen ett nytt FAJK-arrangemang: Sthlm Media Meetup 17 mars

25 Feb

Det var länge sedan det var något FAJK-evenemang. Men nu är det dags för Sthlm Media Meetup som vi hoppas kommer att bli en återkommande mötespunkt för digital medieutveckling och ny journalistik.

Tid: Tisdag 17 mars 2015 kl 17.30-21.00
Plats: Sup 46, Regeringsgatan 29, Stockholm
Kostnad: 100 kr + anmälningsavgift på Eventbrite
Ingår: Medlemskap i FAJK 2015 + lättare mat och välkomst-öl
OBS: du måste anmäl dig i förväg här!

Karin Ekman, SVT, Ehsan Fadakar, Aftonbladet, Barth-Kron, DN och Jack Werner, Metro deltar i Sthlm Media MeetupKarin Ekman, SVT, Ehsan Fadakar, Aftonbladet, Viktor Barth-Kron, DN, och Jack Werner, Metro, deltar på Sthlm Media Meetup

Premiärtema: Den nya mixen
Kvällspressen pratar ofta om mixen, blandningen mellan högt och lågt. Information och underhållning. En lite snaskigare löpsedel som därmed kan finansiera tyngre journalistik. Löpsedlarna är nu ersatta av inlägg på Facebook, och plötsligt är mixen en annan. Vilket material är det som drar, hur balanserar man upp det, och hur klarar man av att locka läsare till även det som stannar av på två likes? Kom och lyssna på vad företrädare från tre av våra ledande mediehus har att säga om den nya mixen.

17.30 – Dörrarna öppnar.

18.00 – Tema: Den nya mixen.

18.15 – Panel: Karin Ekman, redaktör och formatansvarig sociala medier SVT Nyheter, Viktor Barth-Kron, bloggare och skribent DN, Ehsan Fadakar, chef sociala medier Aftonbladet.

Moderator Jack Werner, skribent och viralgranskare på Metro.

19.00 – Frågestund.

20.00 – Mingel i “baren”.

Enklare mat och dryck finns till försäljning. (All betalning sker med Swish, vi kan inte ta emot kontanter)

Arrangörer: Viktor Ström, Jack Werner, Ehsan Fadakar tillsammans med FAJK.

Lämna en kommentar